Diari d’estiu (5) Miss Van

27 jul

Miss Van es una artista graffitera de Toulouse, la vaig descobrir  fa molts anys, crec que al 2007, sempre m’han agradat les seves dones subversives i atrevides i sobretot també m’agradava trobar en alguna paret de les ciutats que visito un dels seus graffitis. Sense anar més lluny durant molt de temps n’hi va haver un al carrer del Duc de la Victòria de Barcelona, en concret aquest:

Ara ja ha desaparegut , a Barcelona s’han posat molt forts amb el Street Art, ho esborren tot, encara que sigui de molt bona qualitat o de una artista que ara mateix és una artista emergent, es fan exposicions del seu art per tot el món i les seves pintures son molt apreciades,aqui les esborrem del carrer.

He volgut dedicar una pàgina del meu Diari d’estiu a ella, ja que justament al juny hi havia una exposició de Street Art al metro de Barcelona.

4 Responses to “Diari d’estiu (5) Miss Van”

 1. Charo 29 juliol 2012 at 5:40 pm #

  Veig que vas avançant amb el diari d’estiu!. M’agrada molt el que has ensenyat d’aquesta artista que dius, Cristina!

  Petonets!

  Charo

  • ideacat 29 juliol 2012 at 6:02 pm #

   Es una gran artista del graffiti, ja veuras descobreix-la !!!

   • rosa verdosa 4 agost 2012 at 10:38 pm #

    M’agrada la teva pàgina!!!
    Tens raó, Barcelona és el que té, volen donar imatge de moderns i scosmopolites i després prohibeixen tot el que això inclou; terrasetes a les nits, skaters, art al carrer, anar en bici per les voreres…

Trackbacks and Pingbacks

 1. Untitled. | idea.cat - 15 maig 2014

  […] una foto de un graffiti de la Miss Van de la que ja us he parlat alguna vegada com aquí  o […]

Leave a Reply