We Love…

3 des

Que s’apropa Nadal no es cap novetat, el que si es novetat d’aquest any es el mercat de dissenyadors i artesans We love cats market  s’ha celebrat aquest dissabte dia 1 de desembre , hi vaig anar.

Moltíssimes coses boniques, i dos grans descobriments per a mi el primer Half Pomelo , potser ja la coneixeu però la veritat es que els seus dissenys em van robar el cor, em vaig comprar una tote bag i un segell handmade.

L’altre descobriment va ser Numon un projecte que es basa en la reutilització de materials amb desús tals com cobrellits, llençols, matalassos per crear bosses i moneders, es a dir donar-li una nova vida a objectes del passat. Una molt bona idea.

Aquí teniu el moneder que em vaig comprar

Hi havien molts més dissenyadors , passeu per la pàgina web del mercat i potser també feu algun gran descobriment.

Bon inici de setmana !!!

2 Responses to “We Love…”

  1. Charo 3 desembre 2012 at 1:08 pm #

    Quines preciositats!!!.

    Petonets!

    Charo

  2. Rosa verdosa 5 desembre 2012 at 5:35 pm #

    Ai, jo hi volia anar, però no vaig tenir temps!!!! Jo vull el teu monedes, per favor què bonic!!!!!

-->