Les Miserables

3 gen

Només  un petit post per recomanar a tothom la nova versió cinematogràfica de la novel·la de Victor Hugo  ” Les Miserables”, jo no n’havia vist mai cap versió i la veritat és que m’ha sorprès gratament, ara fins hi tot m’han agafat ganes de llegir , la que diuen és una de les novel·les franceses més llarga.

Un gran primer post del l’any!!!

3 Responses to “Les Miserables”

 1. Olaya (TaconesConGracia) 3 gener 2013 at 1:15 pm #

  Tinc unes ganes de poder anar al cinema a veure la peli!!! A veure si trobo cangur per les nenes i vaig.
  Petons.

 2. Laura 4 gener 2013 at 10:44 am #

  Jo ja havia vist el musical a Londres i la peli em va agradar moltíssim, també la recomano a tothom!! 😀

 3. Charo 4 gener 2013 at 12:14 pm #

  Gracias por la recomendación, aunque tengo que decir que no soy nada cinéfila.

  Petonets!

  Charo

-->