Daydream

29 abr

Aquest passat divendres vaig fer un curs a 100 x 100 manualidades  de Mix media d’estil polonès , moltes tintes barrejades i quantitat de ferralla, ahhh i floretes , jo que soc  tant poc de floretes als meus treballs d’scrap, em va encantar!!!! moltes gràcies Ana per la teva classe i els teus bons consells.

La veritat és que tenia molta curiositat per aquest estil d’scrap i moltes ganes de provar-lo , aquest curs ha estat la empenteta que hem faltava i ara ja no puc parar.

Durant el curs no vaig fer gairebé cap foto,  estava tant enfeinada que no em va donar temps aquesta és la única que vaig fer.

Però aquest diumenge plujós i gris he estat a casa fent un altre Lo amb els nous coneixements adquirits i si que he fet algunes fotos.

Aquí teniu les tintes que he fet servir.

El Lo un cop amb tots els elements disposats i  amb el molding paste ja posat,

Uns petits detalls del material fet servir

Procés de la primera capa de tinta

I aquí el resultat final.

Bona setmana!!!

7 Responses to “Daydream”

 1. Silvia 29 abril 2013 at 10:37 am #

  Ostres!!!! quin resultat!!! de debo que m’ agrada molt, un taller així m’ hauría agradat de fer, no controlo gens bé les tintes en espai gran… genial Cristina!!!
  Si alguna hora tens ganes de fer de profe, m’ apunto!!!

 2. Maria 29 abril 2013 at 12:04 pm #

  A lo Finnabair total!!! és un estil molt gustós, molta ferralla per tot arreu!!! i l’Anna en sap molt!!!! 😉 Petonets

 3. Xènia 29 abril 2013 at 3:17 pm #

  Cristina, es impressionant!!!! M’encanta!

 4. Olaya (TaconesConGracia) 29 abril 2013 at 3:23 pm #

  Quina passada Cristina! M’encanta el resultat. Has de fer un tutorial, jajaja
  M’encanta aquesta botiga i ara em miraré els tallers que fan.
  Petons.

 5. Charo 29 abril 2013 at 4:16 pm #

  Ostres quina xulada!!!!!. Flipant!!!. M’agrada molt!!

  Petons!

  Charo

 6. Ana Garcia 29 abril 2013 at 6:04 pm #

  Hola Cristina!!!

  Encantada que vinguessis i que t’agradés el taller. Jo m’ho vaig passar genial. M’encanta LO que has fet amb tant material, la combinació de colors preciosa… Així que ha seguir posant-ho en pràctica!!!

  Petons

 7. sara 3 maig 2013 at 6:52 pm #

  El resultat es genial…. t’ha quedat fantàstic…. aquest estil Finnabir es una passada…. es un dels treballs que tinc pendents… junt amb un mil mes…. espero que algun dia posin mes hores al dia per poder fer tot això….
  Petons…

Leave a Reply