Un cap de setmana GENIAL!!!

4 set

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sant Feliu de Guixols la fira de scrap  organitzada per la associació scrapmaniatics,l’scrapmaniatics 3 , ha estat un gran èxit .

Nosaltres hem passat tot el cap de setmana allí, el dissabte ens el passat passejant amunt i avall per les paradetes que estaven al passeig del mar, no varem parar de comprar, hi havia tantes coses maques i les parades eren tan maques , que donava  ganes de comprar i comprar.

Desprès de les compres van anar el Hotel que ens havien recomanat , L’Hostal del Sol, ideal amb una piscina genial, que bé que vam estar-hi.

 

Però l’objectiu principal del cap de setmana eren els tallers que havien organitzat amb Karine Cazenave  i  Celine Navarro,  per mi unes cracks del scrap .

M’havia apuntat als dos tallers , tant el del mati com el de la tarda, m’ho vaig passar súper bé i vaig aprendre , com sempre noves coses, vaig conèixer molta gent i vaig posar-li cara a algunes “blogueres” que segueixo.

Encara no he acabat res del que vaig començar als tallers , això no es cap novetat!!!

De moment només us deixo alguna imatge dels tallers,poques doncs no en vaig poder fer gaires,  pròximament ja us ensenyaré mes cosetes .

Ara encara he de posar en ordre tot el que vaig comprar , tal qual vaig arribar a casa me’n vaig anar a dormir, estava cansadíssima .

Bon dimecres!!!!.

6 Responses to “Un cap de setmana GENIAL!!!”

 1. Maria 4 setembre 2013 at 10:59 am #

  Si, ha estat un cap de setmana genial!!!! i la piscina més!!!! ^_^

 2. Silvia 4 setembre 2013 at 12:10 pm #

  Un cap de setmana per tu i el que t’ agrada… això és un luxe i en un entorn tant bonic, m’ alegra que ho passessis tant bé!!!
  Espero veure aviat els resultats dels dos tallers, a mí també m’ agraden molt les dues!!
  Fins aviat!!

 3. Charo 4 setembre 2013 at 11:44 pm #

  Espero poder veure les coses que vas fer i poder anar l’any que bé!

  petonets!

  Charo

  • Charo 4 setembre 2013 at 11:45 pm #

   l’any que ve…volia dir!jajaja

   petonets!

 4. Olaya (TaconesConGracia) 9 setembre 2013 at 10:43 am #

  Segur que va ser genial, tant el cap de setmana com el retrobament amb aquestes artistes de l’scrap.
  Quines ganes de veure els treballs que vau fer.
  Petons Cristina.

 5. Sònia 20 setembre 2013 at 12:38 pm #

  Estic d’acord amb tu: la Céline i la Karine són unes cracks!!! I mare meva QUIN HOTEL!!!! En prenc nota per la propera edició de l’Scrapmaniàtics!
  Petons!

Leave a Reply