Un dia Artístic!!!

16 set

Aquests dies de setembre m’estic posant al dia pel que fa al scrap.

L’estiu ha donat per molt i tinc moltíssimes fotos per scrapejar , he volgut començar amb un Lo sobre un dia artístic en el que em vaig emportar al meu Nebot a pintar al oli, no ho havia fet mai  i crec que li va agradar, si més no fer les barreges de color.

En aquest cas em vaig decidir, per fi , a fer servir un paper d’october afternoon que tenia guardadet ja feia temps, em feia una llàstima gastar-lo!!!, però aquesta crec que era una molt bona ocasió per fer-lo servir, uns quans trossets de paper de la meva caixa de retallets i un nou washi que vaig comprar a la fira scrapmaniatic3.

Bon dilluns!!!

4 Responses to “Un dia Artístic!!!”

 1. Maria 16 setembre 2013 at 1:10 pm #

  Genial!!!! a recuperar material del calaix que sino no podem comprar de nou!!!!! ^_^

 2. Olaya (TaconesConGracia) 16 setembre 2013 at 2:40 pm #

  Fantàstic Cristina!!! Jo també tenia aquesta col·leció i encara guardo trosets amb molt d’amor.
  Petons guapa.

 3. Ana Garcia 16 setembre 2013 at 4:53 pm #

  Un LO molt colorit ideal per fotos de nens, a mi també em passa això de no voler gastar alguns papers…
  Petons

 4. Charo 17 setembre 2013 at 3:42 pm #

  Al principi costa gastar els papers…però després has de pensar que arrivaran de nous!!jajajaja
  Veig que el teu nebot apunta maneres d’artista també!

  petonets!

  Charo

-->