Bon Estiu.

10 feb

L’estiu va donar per fer moltes fotos i encara en tinc moltíssimes per scrapejar, per això aquests dies que he estat una mica malalta he aprofitat per redescobrir-les i fer un mini àlbum, que tampoc és tan mini, fa 20 cm x per 15 cm , d’aquesta manera , no és que s’aprofiti molt el paper, però si que hi caben la majoria de fotos tant verticals o horitzontals.

La veritat és que aquests dies tan freds és bo consolar-se amb fotos amb colors d’estiu , estic cansada de tant nadal i tal.

Per fer l’àlbum he fet servir 6 papers, alguns de la col·lecció Notes and Things, Flea  Market , les dues dissenyades per Maggie Holmes i un paper de Brighton Pier d’Studio Calico, també alguns retalls de la cameo .Els papers son aquests que guardes i guardes i després mai els acabes fent servir, aquest cop no he esperat, impulsivament els he fet servir ràpidament.

Les decoracions son de tot tipus, tant xapes i segells de la gigi et moi, decoracions de suro de Shimelle ( ara el suro està molt de moda), i també fons de pàgina decorats amb gelatos i segells fets per la meva germana.

Aqui teniu un fons amb gelatos i el segell imprès també amb gelatos, la veritat és que l’efecte és molt finet , no queda super marcat però en aquest cas és el que volia.

Aquesta pàgina al fons amb gelatos i els segells estan impresos amb tinta convencional, això si en color groc ,volia que fos estiuenc estiuenc.

Que passeu una bona setmana!!!

4 Responses to “Bon Estiu.”

 1. Laura 10 febrer 2015 at 3:16 pm #

  M’encanta Cristina! T’ha quedat espectacular! I si…jo també anyoro la caloreta i el bon temps, n’estic farta d’aquest hivern. Salut!!

  • ideacat 10 febrer 2015 at 3:45 pm #

   Moltes gràcies Laura , si que pasi l’hivern ja!!!!

 2. Sandra 10 febrer 2015 at 6:47 pm #

  Que chulo Cristina!

  • ideacat 10 febrer 2015 at 8:26 pm #

   Gracias Sandra!!!

Leave a Reply