Categories
Fotos amb historia

Fotos amb història

Aquests últims dies he estat buscant fotos per un nou projecte,  m’han fet pensar amb la història que tenen darrera cada fotos o el que et recorden, i buscant i remenat he trobat  aquesta foto.

Aquí hi surto jo i tres amigues de la infància que encara ho son ara,de fet son quatre germanes però la més gran no surt a la foto, només mirant la foto he recordat  el lloc on ens la van fer?  les eres del poble, qui ens la va fer? la meva tieta .

No recordo  quina edat teníem , però si coses com que sempre portava els genolls pelats i plens de tiretes , i lo be que ens ho passàvem fent cabanyes amb quatre fustes , enfilant-nos pels arbres o recollint tota mena d’animalons indefensos.

Crec que haure de fer alguna cosa d’scrap amb aquesta foto !!!

 

Bon cap de setmana!!!

2 respostes a “Fotos amb història”

Els comentaris estan tancats.