Un trosset de Japó a Paris

6 set

Sempre he sentit curiositat pel país Nipó , i en una de les meves investigacions sobre Japó vaig descobrir les Kokeshi  . Son nines tradicionals  fetes  a mà i de fusta, son originals de la regió de Tohoku al nord del japó  , segons la wikipedia .  Al cos sol haver-hi motius florals i no tenen ni mans ni peus, però això no els hi resta expressivitat, a part de sota hi ha la signatura del artesà que les ha fet.

Tot això és  per que ja fa un any vaig descobrir una petita botiga a Paris  on  pots trobar moltissimes d´aquestes nines tradicionals, el paradís de les Kokeshi a Paris. La vaig trobar ben be per casualitat, es troba a la zona a prop del arc de triomf , la botiga mereix una visita, es diu Asian dolls  i els seus propietaris son molt atents i amables , sempre tens ganes de tornar-hi. La veritat es que sempre que hi torno marxo amb alguna kokeshi a la maleta.

Us deixo unes fotos de la botiga i també una de les últimes adquisicions que he fet.

Que passeu una bona setmana !!!

3 Responses to “Un trosset de Japó a Paris”

 1. Olaya (TaconesConGracia) 6 setembre 2012 at 10:11 am #

  Son unes nines monísimes i la teva adquisició te una expressió que transmet alegria.

 2. Hayuki 7 setembre 2012 at 2:05 am #

  Me encantan las kokeshis! pero no sabía que habían tantas y mucho menos que en Paris hubiese una tienda de kokeshis! me lo apunto para cuando vaya por allí! eran muy caras?
  Besotes maca!

 3. ideacat 7 setembre 2012 at 10:05 am #

  Si yo tampoco pura casualidad, la verdad es que tienen de todos los precios desde 20€ hasta ni te cuento, tambien tienen tienda online

-->