Categories
Mirades al món

Un trosset de Japó a Paris

Sempre he sentit curiositat pel país Nipó , i en una de les meves investigacions sobre Japó vaig descobrir les Kokeshi  . Son nines tradicionals  fetes  a mà i de fusta, son originals de la regió de Tohoku al nord del japó  , segons la wikipedia .  Al cos sol haver-hi motius florals i no tenen ni mans ni peus, però això no els hi resta expressivitat, a part de sota hi ha la signatura del artesà que les ha fet.

Tot això és  per que ja fa un any vaig descobrir una petita botiga a Paris  on  pots trobar moltissimes d´aquestes nines tradicionals, el paradís de les Kokeshi a Paris. La vaig trobar ben be per casualitat, es troba a la zona a prop del arc de triomf , la botiga mereix una visita, es diu Asian dolls  i els seus propietaris son molt atents i amables , sempre tens ganes de tornar-hi. La veritat es que sempre que hi torno marxo amb alguna kokeshi a la maleta.

Us deixo unes fotos de la botiga i també una de les últimes adquisicions que he fet.

Que passeu una bona setmana !!!

3 respostes a “Un trosset de Japó a Paris”

Me encantan las kokeshis! pero no sabía que habían tantas y mucho menos que en Paris hubiese una tienda de kokeshis! me lo apunto para cuando vaya por allí! eran muy caras?
Besotes maca!

Si yo tampoco pura casualidad, la verdad es que tienen de todos los precios desde 20€ hasta ni te cuento, tambien tienen tienda online

Els comentaris estan tancats.