Categories
Scrapbooking

Vuelta al cole

Aquest dies tot torna a la normalitat , tornem poc a poc a la rutina , al cole o a la feina…

Al grup de Facebook ATC olé , van proposar fer uns ATC de la “Vuelta al cole” i m’hi vaig llençar , era la primera vegada que participava en un intercanvi d’ATC’s

La veritat es que em feia molta gracia fer aquests ATC de “Vuelta al cole”, era una manera de recordar vells temps , aquelles pissarres i el soroll dels guixos quan hi escrivies, el respecte a sortir a la pissarra, quins temps, a mi la veritat es que no m’agradava massa sortir allí al davant de tothom, seria por escènica ?.

Aquí teniu el meu ATC, espero que us agradi !!!

Una resposta a “Vuelta al cole”

Vi tus tags ayer pero no pude dejar ningún comentario…Son muy de temporada!me gustan las pequeñas etiquetas con los diferentes dibujos! Muchas gracias por tu visita en mi blog!Un besito!!!

Els comentaris estan tancats.