Categories
DIY & Crafts

El Teler mola molt!!!

El dijous vaig tenir la oportunitat d’aprendre a teixir amb teler i no la vaig desaprofitar.

A Ifil ens proposaven una activitat gratuïta  , consistia en  fer un moneder de llana teixida amb teler, em va agradar moltíssim!!! i sobretot em va agrada la manera tranqui-la i pausada  en que la nostra professora, la Laura Freire , ens va anar guiant fins a arribar al resultat desitjat.

Aquí una foto del teler regulable que ella mateixa es fabrica.

I unes fotos del procés

I aquí teniu el resultat

La veritat és que la experiència ha estat molt positiva , espero poder-ho repetir ben aviat.

M’ha sobrat una mica llana s’admeten propostes!!!

Per si us interessa, aquí teniu l’enllaç al bloc de Laura Freire  i  el de IFIL

http://apuntateatejer.blogspot.com.es/

http://ifilbarcelona.wordpress.com/

Bon començament de setmana !!!

7 respostes a “El Teler mola molt!!!”

Doncs si sembla facil i es fàcil, crec que la Laura torna ha fer un curs el 10 de novembre també ha IFIL, pero jo no hi podre anar 🙁

Me alegro mucho de que te gustase el telar! Yo también lo pasé muy bien con todas vosotras. Efectivamente, el 10 de noviembre tenemos monográfico en iFil.

Ostres que bo…. ara acabo de fer un viatge a la meva infantesa.,.. quan era petita el meu pare em fa fer un taler exactament com aquest pero en mini, per fer les mantes a la meves nines… i la meva filla juga amb una d’elles….
Feia molts anys que no en veia…..

Petons….

Els comentaris estan tancats.