Categories
Scrapbooking

Petits detalls

Una altre de les meravelles que vam fer durant el Scrap  Art  weekend BCN  va ser  un álbum guiat i inspirat per Ania Maria Wolniak  , amb material de la nova col·lecció de ILS POPs of  i aquarel·les liquides, el meu gran descobriment d’aquell cap de setmana !!!

Àlbum  que,  com sempre pasa ,no el vaig poder acabar al taller, per moltes fotos que portés , no em va donar temps de posar-les i desprès encara falta afegir-hi  els petits detalls, les petites coses .

Aquí el teniu, gairebé acabat de moment, un dia el remires i decideixes afegir-hi més detallets!!!

Bon cap de setmana!!!

8 respostes a “Petits detalls”

Pero si hemos coincidido en un par de talleres, y no sigo todavía tu blog! No pot ser. t ha quedado genial. La foto dl carrussel me encanta! y la última es un amor!!

Molt maco!!! Així m’agrada, treballant i acabant la feina, jo encara tinc els minis per acabar, jejjejee!!!! Les fotos, com sempre, una passada!!!! Petonets 🙂

Els comentaris estan tancats.