Categories
DIY & Crafts Scrapbooking

Ressaca Scrapera !!!

Ha estat FANTÀSTIC, m’ho he passat súper bé  , abans de que comencés,  molts nervis, com quan te’n  anaves d’excursió amb el cole , moltes expectatives i ara que ja s’ha acabat, un cansament  però del bo,  del que tens quan has fet una cosa que t’agrada molt i tens agulletes de tant riure i xerrar.

Com vaig dir al post anterior, he anat al Scrap and art weekend BCN , organitzat per Kits de Somni, enhorabona per tot i gracies a les profes Anna Maria Wolniak ,  Jaszmurka   i  Nulka  , si algú no les coneix , que no crec, passeu pels seus blocs i veureu quines meravelles fan.

No tinc paraules per descriure tot el que hem viscut les 50 noies que estàvem allí, han estat dos dies molt intensos, 5 tallers i moltes hores compartides, m’hagués agradat poder tenir una mica més de temps per poder xerrar i conèixer a tothom , però bé,  no es pot tenir tot. Això si, amb les noies de la meva taula si que hem pogut xerrar i compartir moltes coses, gràcies a la Laura,Marta M, Rosabel ,Maria , Carme , Úrsula, Marta J,Alizia, Helena , sense vosaltres la experiència no hagués estat el mateix.

El caos reina a la taula , però  per que la creativitat frueixi sempre cal un cert desordre ,veritat?

Com sempre passa en aquests tallers només he acabat dues de les coses, el primer LO proposat per Anna Maria, i també la pàgina que hem fet amb Nulka, aquí teniu unes fotos.

Bona manera de començar la setmana, no creieu ?

 

10 respostes a “Ressaca Scrapera !!!”

Que bé que has disfrutat un munt…me n’alegro molt

Vull possar exclamacions…però tinc problemes informàtics i l’ordinador va malament.

Petonets

Charo

Hola!!!!!
Jo tmb vaig particpar al weekend 🙂
Kuants moments unics i irrepetibles viscuts… i si, la resaca és dura… pero sempre ens quedaran els àlbums, LO i altres cosetes per acabar i recordar…

Visca la Creativitat!!!!!

Mil abraçades de paper!!!

La llastima , com sempre, no haber pogut xerrar amb la gent, no se qui eres , pero bé ja ens trovarem en un altre “evento” scrapero

Sí, ha estat genial, molt scrap però poc temps per xerrar amb tothom, però ens veurem en un altre taller, oi?
Jo no vaig acabar RES. Aquests dos LO són genials, m’agrada el detall de la fletxa en negatiu i positiu!

Hola Cris!! Un plaer compartir tots aqeusts moments amb tu i la resta de noies!! Jo no vaig tenir temps d’acabar res però guardo molts bons records de tot el cap de setmana! espero retrobar-nos alguna altra vegada guapa, petonets!!

Els comentaris estan tancats.