Categories
Fotos amb historia Scrapbooking

Un Crêp al Marais

Començo la setmana amb energia i recordant un dels meus barris preferits a Paris, Le Marais , es el barri jueu de Paris però ara també s’ha convertit en un lloc de moda , amb moltes botigues de disseny i  al mateix temps encara hi ha molts racons amb antiquaris.

Aquest barri es ideal per passejar, esta ple de places i placetes inclosa la Place des Vosges, antiga plaça Reial, també esta esquitxat per molts restaurants i bars , i aquí be la meva pàgina dedicada a una creperia a la que tornem cada cop que anem a Paris, crep Suzette es diu, i està al carrer   principal que travessa el Marais.

Aquesta pàgina la he fet senzilla i clara ,algunes coses troquelades i papers d’ October Afternoon.

Aquesta setmana segur que serà molt màgica !!!

2 respostes a “Un Crêp al Marais”

Els comentaris estan tancats.