Categories
DIY & Crafts Scrapbooking

Invisible Amic

Aquest any ha estat any de novetats, he començat moltes coses, espero que totes arribin a bon terme, una de les he  començat amb energia i il·lusió ha estat aquest bloc que m’està donant moltes alegries, mai m’hagués pensat que ningú seguís el meu bloc , ni tant sols que ningú el llegís, moltes gràcies a tothom per llegir-lo i sobretot per comentar.

Be després d’aquesta introducció ,perdoneu per aquesta parrafada, passo al tema gracies al bloc vaig conèixer el bloc de Rosa Verdosa , ella organitzava un amic invisible i vaig participar, el meu Invisble Kit  era per Celine d’atmosfera scrap, un altre bloc que segueixo habitualment.

Aquí teniu tots els protagonistes del Kit, el galet, el tió de Nadal i els Bolets, vaig decidir fer-li a la Celine un curset accelerat de costums Nadalenques catalanes, be l’última anada d’olla meva!!!

 

Jo encara no he rebut el meu Kit, però quan el rebi ja us l’ensenyaré, estic convençuda que segur que m’agradarà moltíssim.

Bon cap de setmana , a tothom i gràcies per tot!!!

 

12 respostes a “Invisible Amic”

T’ha quedat tot molt bonic… el tió dins la caixa es fantàstic.. dona la sensació que estigui ben embolicat dins d’un llit per no passar fred.. perooooo l’espelma del GALET es GENIAL… molt i molt original….
Petons…

El que m’has enviat, ma agradat moltissim , sembla que estiguis dins el meu cap!!!

Precios kit!!! els bolets… són una xulada!!!
jo encara no he rebut el meu… estic com la canalla… és que fa il.lussió veritat!!!
Per cert, les plomes són de paper o un segell, són molt elegants i originals!!

Es un segell , el teu regalito deu estar apunt apunt d’arribar, ja ens el sensenyaras , veritat?

Els comentaris estan tancats.