Categories
Scrapbooking

Diari de desembre (III)

Ja vaig tard , però us mostro els petits avanços que he fet en el diari de desembre.

Encara no l’he acabat del tot, però tot arribarà.

Només unes pàgines per que aneu fent-vos una idea.

Bon cap de setmana!!!

9 respostes a “Diari de desembre (III)”

M’agrada molt, Cristina!!!. Per cert…el quadre del faro és preciós!!!!. I el bany amb els peixets…no dóna angúnia??jajaja
Petonets!!

Charo

… doncs jo no he fet diari de nadal, no arribo a tot, auxí quetranquil.les és millor anar fent poc a poc quant pogueu, però fer-lo, no com jo!!!
Tinc el mateix pensament que la Charo, respecte els peixets… no fa angunia!!!!
Ptns!!

Els peixets son genials ,només fan unes petites pessigolletes molt suaus!!! Res d’angunia , li recomano a tothom!!!

El diari es preciós… com sempre…. m’agrada moltíssim les combinació de papers i els detalls que vas posant… (i si et serveix, jo també vaig mooolt poquet a poquet amb el diari… quasi que estic per canviar el títol i posar-l’hi Sagrada Família…)
I com diu la Charo… el quadre es fantàstic.. a primera vista em pensava que era una foto…. ja l’ensenyaràs quan el tinguis acabat…. i els peixets… vist així potser que fa angunia… pero jo també els hi posaria els peus en remull…
Petons…

Ahhh… i bon any

Els comentaris estan tancats.