Categories
Project life

Project life setmana 3 i 4.

Si ja se que hem entrat a la setmana 6 però no es pot tenir tot.

Aquestes dos setmanes he decidit  fer només una pàgina per setmana, unes restes de paper que tenia per casa, la neteja esta sent molt efectiva, i també alguns papers nous que no he pogut resistir-me a comprar.

Aqui les teniu.

Bona setmana!!!

5 respostes a “Project life setmana 3 i 4.”

Queda genial!!! Quan veig com queda de bé, penso que m’hauria d’animar, però la feinada que dóna i el fer fotos cada día em fa enrera… Així que seguiré guadint de veure com el fas tu 😉

Va Cristina!!! que tu pots… nomes portes dues setmanes endarrerides….. tampoc es tant… ara ja el tens començat i t’està quedant genial…. i veig que també t’atreveixes amb les agulles de mitja…. ets una maquina….. es pot saber que es el que no saps fer????
Petons….

Els comentaris estan tancats.