Categories
Scrapbooking

Creacions Montse

Aquest podria ser el nom del possible bloc  que un dia  possiblement es podria acabar fent la meva germana Montse, només és una idea.

Ella com ja us vaig comentar també fa scrap però no li queda més temps per fer-se un bloc, i jo de tant en tant publico les seves obres.

Aquí teniu un llibre de signatures  i uns punts de llibres que ha fet  per un encàrrec que li han fet d’una nena de  1ª comunió .

Ha fet dos models de punts de llibre , un  més tradicional allargat, vaja el típic punt de tota la vida, l’altre jo el trobo molt original i es posa a la punta del full del llibre.

També ha fet un llibre de signatures, i en aquesta ocasió ha decidit enquadernar-ho amb cosit japonès del que ja és una gran experta, ha fet varies llibretes amb aquest tipus d’enquadernació , ja us les mostraré. El paper que ha fet servir és de la col·lecció de Secret Crush de Pinkpaislee i ho ha enquadernat amb roba de enquadernar de color lli, en aquest cas per que quedi més polit ha afegit uns eyelets de color zinc.

Be ja està només cal que ho veieu, molt bona setmana!!!

6 respostes a “Creacions Montse”

hola, gràcies Cristina per publicar fotos de les meves coses
i gràcies a la Olaya,Maria i Silvia pels vostres comentaris, jo també miro els vostres treballs al bloc!

Els comentaris estan tancats.