Categories
Mirades al món Scrapbooking

London forever

Per fi ja he acabat l’àlbum de London de cap d’any, va començar com una cosa petita, però al final he hagut de comprar un arxivador de mida DIN A4 de tapes dures, només l’he decorat per dins , les tapes per fora  les tinc pendents de si les decoro o be ho deixo tal qual , és més pràctic per que no es faci malbé.

Ja us he anat mostrant una mica de l’àlbum , podeu veureu aquí i aquí , però ara us mostro algunes  pàgines .

A la majoria de pàgines hi he posat mes d’una foto sinó no s’hauria acabat mai ,n’he fet unes quantes dedicades al grafffiti i a l’street art, per aquestes he utilitzat paper de la marca ILS i Sodalius, com m’agraden!!!

Aqui una pàgina nadalenca, he aprofitat uns stickers que tenia de October Afternoon , un altre marca de paper de les meves preferides, algun tag un mix de washi tapes i aquí la teniu.

En aquesta pàgina he fet servir un fons que vaig fer fa temps , fent proves per un art journal.

Algunes de les pàgines simplement estan fetes amb paper craft.

Altres només tenen una foto, per donar-li més protagonisme.

I per acabar…

Si heu arribat fins aquí es senyal de que teniu paciència!!!

Bona setmana!!!

9 respostes a “London forever”

jajaja… clar que tenim paciéncia!!! t’ entenc amb la sol.lució de l’ arxivador, com et vaig dir estic a pas de tortuga amb el meu àlbum de Londres (del novembre… tela…), he fet ja tres descartes de fotos però tot i així no he baixat de treinta i tantes…
L’ àlbum m’ agrada molt, has trobat l’ equilibre perfecte per aprofitar l’ espai amb força fotos, però sense que es vegi carregat o molt pesant, això no sempre és fàcil, la primera pàgina d’ aquest post, amb la foto per sota el paper vegetal ,’ encanta!!!
Fins aviat!!

M’encanta Cristina com t’ha quedat. És fantástic!!
I la idea de l’arxivador te la copiaré més d’un cop, perque em passa com a tu, vaig fent i quan acabo l’álbum està “gordo” i no sé com encuadernar-lo.

Els papers, a quina mida els has tallat? i L’arxivador, no et queda molt “sortit”?
Petons.

Els papers son irregulars, la majoria son tamay DINA4 però n’hi algun de més petit, per entendre’ns és desestructurat!!!

Els comentaris estan tancats.