Categories
Mirades al món

Passejada Barcelonesa

L’altre  dia en una de les meves passejades per Barcelona vaig redescobrir el mercat gotic de la plaça Nova   al davant de la Catedral de Barcelona , ara feia bastant temps que no hi anava, ja que es celebra els dijous al matí i per qüestions de feina no m’anava bé d’anar-hi.

Vaig seguir passejant per el centre i redescobrint coses, com “el Palacio del Juguete” , que ja coneixia però que sempre es agradable de revistar-la, el dia no acompanyava molt però tenia ganes de caminar i passejar tranquil·lament .

Bon cap de setmana!!!

3 respostes a “Passejada Barcelonesa”

Hola Cristina!! Un altre punt de coincidencia!!! De tant en tant m’ agrada perdre’m i el Gòtic és un dels meus llocs preferits!!!
Bon cap de setmana!!

Els comentaris estan tancats.