Passejada Barcelonesa

1 mar

L’altre  dia en una de les meves passejades per Barcelona vaig redescobrir el mercat gotic de la plaça Nova   al davant de la Catedral de Barcelona , ara feia bastant temps que no hi anava, ja que es celebra els dijous al matí i per qüestions de feina no m’anava bé d’anar-hi.

Vaig seguir passejant per el centre i redescobrint coses, com “el Palacio del Juguete” , que ja coneixia però que sempre es agradable de revistar-la, el dia no acompanyava molt però tenia ganes de caminar i passejar tranquil·lament .

Bon cap de setmana!!!

3 Responses to “Passejada Barcelonesa”

 1. Olaya (TaconesConGracia) 1 març 2013 at 9:52 am #

  No coneixia aquest mercat i si tins un dijous festa ja sé on aniré.
  Les fotos meravelloses com sempre.
  Petons i bon cap de setmana Cristina.

 2. Silvia 1 març 2013 at 10:23 am #

  Hola Cristina!! Un altre punt de coincidencia!!! De tant en tant m’ agrada perdre’m i el Gòtic és un dels meus llocs preferits!!!
  Bon cap de setmana!!

 3. Charo 1 març 2013 at 11:50 am #

  El barri Gòtic m’agrada molt!

  petonets i bon cap de setmana, Cristina!

  Charo

-->