Project life 10

27 mar

Ja tinc la setmana 10 feta, aquesta setmana no va ser molt activa la veritat. Molt destacable el mal temps que va fer a Barcelona, cosa que em va servir per fer molt de ganxet i augmentar la família amigurumi de casa meva.

A les pàgines  del project d’aquesta setmana vaig fer servir un paper d’ una col·lecció antiga que no recordo el nom amb motius de núvols i algun trosset de la nova col·lecció d’Studio calico Sundrifter i un trosset de paper que em quedava de la col·lecció Neapolitan de Dear Lizzy.

Com que no tenia cap segell d’un paraigües  vaig dibuixar-ho en un tag.

Bona setmana !!!

3 Responses to “Project life 10”

  1. Maria 27 març 2013 at 12:19 pm #

    ostres podent-ho dibuixar tant bé…no et cal segell!!!! 😉 Petonets

  2. CRISTINA INIESTA 27 març 2013 at 12:38 pm #

    Qué bonita te ha quedado. ¡Me encantan los muñecos de ganchillo! Son una auténtica monada. Saludos desde Alicante :-)

  3. marinag 27 març 2013 at 1:50 pm #

    muy chuli, me gusta la aplicación esa del tiempo, es genial!!y los amigurumis!!: ) buen trabajo

-->