Categories
DIY & Crafts Scrapbooking

Petits projectes de llana

Aquest àlbum té un nom enganyós, lo de petits projectes de llana no és del tot cert , alguns dels projecte que hi ha al interior són una mica grossets,fins hi tot podríem dir gegants.

Tot va començar com un àlbum d’anelles per poder anar posant tots els dissenys de ninots d’Amigurumi , vaja com una mena de book, la idea era que és poguessin afegir fulles a mida que la família s’anés ampliant, però com he tardat tant en acabar-lo  que gairebé no s’hi podran afegir més fulls, a no ser que posi  unes anelles més grosses.

Els papers que he fet servir, son de Crate paper,pebbles, basic gray, la portada està feta amb un paper de My mind´s eye de Nadal i algún trocet de Lucky Chams de Dear lizzy que també està al interior.

No m’enrotllo més us deixo unes quants pàgines.

Gràcies per la paciència i haver arribat fins aquí !!!

Bona setmana!!!

 

7 respostes a “Petits projectes de llana”

Els comentaris estan tancats.