Categories
Scrapbooking

Un dissabte de Crop

El dissabte passat el temps no acompanyava massa i estava per casa avorrida, el Daniel també estava per aquí sense fer res concret i llavors vaig decidir que podríem fer una crop entre dos, ell la veritat mai n’ havia fet cap, així que vaig treure les tintes en spray

, vaig tapar la taula amb paper de diari i vam començar a fer servir les mascares i els stencils.

Ell s’ho va passar molt bé i jo també veien com creava .

Desprès va passar a fer servir els retoladors , crec que va ser quan més va disfrutar , jo també vaig fer servir un poscas negre i unes quantes restes de alfabets .

Aquí teniu els resultats, la foto no és cap meravella la veritat.

Una bona manera de començar la setmana!!!

4 respostes a “Un dissabte de Crop”

Els comentaris estan tancats.