ATC scrap

5 jun

ATC Scrap, aquest va ser el tema que ens van proposar al grup de facebook “ATC olé”

Es proposen cada mes un ATC o bé Tags , alguns cops hi participo depèn sempre de si tinc o no inspiració.

En aquest cas ho vaig tenir clar ràpidament, vaig fer un fons amb paper d’aquarel·la, gesso tintes amb colors vibrants, crec que vaig fer servir les tintes de Hueys amb colors molt compactes, gesso , alguna màscara .

Després vaig estampar uns segells amb paraules i també vaig creure que quedaria molt bé un globus de la col·lecció de dear lizzy, el vaig estampar i li vaig fer un embossing amb pols de colors vius, vermell, turquesa i groc.

I aquí teniu el resultat, espero que us agradin !!!

Bona setmana!!!

3 Responses to “ATC scrap”

 1. Olaya (TaconesConGracia) 5 juny 2013 at 1:38 pm #

  M’encanten Cristina!!!!
  Sempre que participis en un intercanvi de TAG’s m’agrada molt el que fas, però aquest cop crec que t’has superat. Queden preciosos amb els globus tan vius i les lletres en negre.
  Petons guapa.

 2. Marta Deulofeu 6 juny 2013 at 1:30 pm #

  Felicitats, quina força tenen els teus TAG’s, molt artístics!!

 3. Begoña 19 juny 2013 at 12:34 pm #

  Querida Cristina…
  Creo que ya te lo dije hace dias… ME ENCANTO tu ATC, de verdad que esta currado, es precioso…
  Yo no se nada de tecnicas de ningun tipo… ¿qué te pareció el mio?
  bESITOS

-->