Categories
Project life Scrapbooking

Project life

Ara ja estic al dia del Project life,només vaig una setmana endarrerida , he fet un sprint últimament, una de les novetats és que des de fa un parell de setmanes tinc el kit de project life de la Becky Higgins , estic encantada.

Els papers que he fet servir han estat uns quants de sodalicious que tenia per casa i uns altres de studio Calico , la col·lecció Atlàntic que m’agrada especialment.

Bona setmana!!!

3 respostes a “Project life”

què maco l’àlbum Cristina!! I quina constància guapa per tirar-lo endavant!! Això sí, quan acabi l’any tindràs un súper record de tot plegat. És la meva assignatura pendent però ara mateix no em veig capaç de poder tirar-lo endavant com cal… Als meus dies els falten hores, jajaja… A veure si l’any que vé… Un súperpetonàs bonica!

Els comentaris estan tancats.