Categories
Project life

Project life… seguim…

Ara ja feia molts dies que no en parlava , i les setmanes es van acumulant al meu àlbum.

Encara vaig em retràs però no es pot demanar més , us mostraré 4 setmanes de cop ,de la 17 a la 20. Tot i el retràs la meva llibreta diari està ben al dia però no sempre tinc els elements que necessito per crear el Project.

La meva caixa de restes de paper cada dia està  mes buida però no puc evitar d’anar incorporant noves col·leccions de papers que han sortit recentment com per exemple la Atlantic de studio Calico, que per cert m’encanta.

La setmana 17 , la setmana de Sant Jordi estava especialment creativa aquella setmana.

La setmana 18 va estar marcada per un ronyo emprenyador, ah i pel meu cumple!!

La setmana 19 la formula 1 va ser la prota.

I per fi la setmana 20 on la creativitat va tornar a mi.

Espero que passeu un bon cap de setmana!!!

3 respostes a “Project life… seguim…”

Es una passada! M’encanta com mescles les diferents fundes i el LO de la Formula 1 es chulisim!!
Estàs fent un treball increïble!!
Un petó!!

Els comentaris estan tancats.