Categories
Scrapbooking

Un cap de setmana GENIAL!!!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sant Feliu de Guixols la fira de scrap  organitzada per la associació scrapmaniatics,l’scrapmaniatics 3 , ha estat un gran èxit .

Nosaltres hem passat tot el cap de setmana allí, el dissabte ens el passat passejant amunt i avall per les paradetes que estaven al passeig del mar, no varem parar de comprar, hi havia tantes coses maques i les parades eren tan maques , que donava  ganes de comprar i comprar.

Desprès de les compres van anar el Hotel que ens havien recomanat , L’Hostal del Sol, ideal amb una piscina genial, que bé que vam estar-hi.

 

Però l’objectiu principal del cap de setmana eren els tallers que havien organitzat amb Karine Cazenave  i  Celine Navarro,  per mi unes cracks del scrap .

M’havia apuntat als dos tallers , tant el del mati com el de la tarda, m’ho vaig passar súper bé i vaig aprendre , com sempre noves coses, vaig conèixer molta gent i vaig posar-li cara a algunes “blogueres” que segueixo.

Encara no he acabat res del que vaig començar als tallers , això no es cap novetat!!!

De moment només us deixo alguna imatge dels tallers,poques doncs no en vaig poder fer gaires,  pròximament ja us ensenyaré mes cosetes .

Ara encara he de posar en ordre tot el que vaig comprar , tal qual vaig arribar a casa me’n vaig anar a dormir, estava cansadíssima .

Bon dimecres!!!!.

6 respostes a “Un cap de setmana GENIAL!!!”

Un cap de setmana per tu i el que t’ agrada… això és un luxe i en un entorn tant bonic, m’ alegra que ho passessis tant bé!!!
Espero veure aviat els resultats dels dos tallers, a mí també m’ agraden molt les dues!!
Fins aviat!!

Estic d’acord amb tu: la Céline i la Karine són unes cracks!!! I mare meva QUIN HOTEL!!!! En prenc nota per la propera edició de l’Scrapmaniàtics!
Petons!

Els comentaris estan tancats.