Categories
Scrapbooking

Un dia Artístic!!!

Aquests dies de setembre m’estic posant al dia pel que fa al scrap.

L’estiu ha donat per molt i tinc moltíssimes fotos per scrapejar , he volgut començar amb un Lo sobre un dia artístic en el que em vaig emportar al meu Nebot a pintar al oli, no ho havia fet mai  i crec que li va agradar, si més no fer les barreges de color.

En aquest cas em vaig decidir, per fi , a fer servir un paper d’october afternoon que tenia guardadet ja feia temps, em feia una llàstima gastar-lo!!!, però aquesta crec que era una molt bona ocasió per fer-lo servir, uns quans trossets de paper de la meva caixa de retallets i un nou washi que vaig comprar a la fira scrapmaniatic3.

Bon dilluns!!!

4 respostes a “Un dia Artístic!!!”

Al principi costa gastar els papers…però després has de pensar que arrivaran de nous!!jajajaja
Veig que el teu nebot apunta maneres d’artista també!

petonets!

Charo

Els comentaris estan tancats.