Categories
Scrapbooking

M’hauré de Clonar?

Tinc tantes fotos per scrapejar, que ni que em clones podria acabar-me-les . Per això he decidit que una de les maneres de fer-les servir amb rapidesa, és aprofitar que com que tinc dos smashbooks  encara novets.

He començat  , com no , amb les fotos de les mega vacances d’aquest any.

En algunes pàgines simplement aprofito el paper del smash , en altres el tapo amb altres papers  perquè simplement el del smash no m’agrada massa o be  no lliga gaire amb el tema de la foto.

No se  si ha tothom li passa com a mi , que guarda tota mena de coses del viatge, entrades, tickets de super, claus electròniques d’hotel,  jo abans de fer scrap ho guardava en sobres o boses , depenent del volum de trastets que guardes.

Encara no l’he acabat , encara em falten alguns dies per scrapejar , però de moment  aquí teniu  unes quantes pàgines . Espero que us agradin.

Bona setmana i a disfrutar!!!

2 respostes a “M’hauré de Clonar?”

A mi també em passa que m’haurien de fer els dies amb el doble d’hores per poder scrapear més. La idea és molt bona per poder fer un mini de les teves súper vacances de manera ràpida. Molt maca ha quedat la smash.

Petonets

Els comentaris estan tancats.