Categories
Scrapbooking

Operació reaprofitar.

Crec que m’hauré de plantejar fer servir tots els papers que tinc acumulats per casa, la veritat es que no recordo tot el que tinc , ni on ho tinc , cada dia descobreixo papers que els tenia tan ben guardats que no sabia que encara els tenia.

Estic en mode “intento gastar papers que ja tinc” i ara com estic de ple ficada en fer el mega àlbum de les vacances d’estiu és una  bona ocasió per començar amb els meus propòsits, tot hi que no paro de comprar papers igualment, d’això se’n diu malaltia paperera!!!.

Aquí teniu una pàgina dedicada a una platgeta a la que vam anar l’estiu , el dia no acompanyava molt , la veritat es que era a Bretanya i feia fresqueta.

La pàgina està decorada amb unes plomes de un paper de Sodalicius i  amb segells de motius florals amb negre i turquesa,  desprès vaig afegir unes ratlletes amb gelatos, i seguint amb la meva obsessió de reaprofitar alfabets , doncs ja veieu les V que ara son A’s i els 3 que son E’s.

Bona setmana!!!

6 respostes a “Operació reaprofitar.”

En aquest mode estic jo fa temps!!jajaja. I també intentant aprofitar lletres dels alfabets!
El LO t’ha quedat molt maco, Cristina!

Bon dimarts!…Petonets!

Charo

Aquesta malaltia la patim totes!!! És incurable, així que no cal preocupar-se!!!! Només es tracte de conviure amb ella. Jajajaja!

Molt xulo el LO i molt romàntica la foto!

Els comentaris estan tancats.