Categories
Scrapbooking

Hi havia una vegada, Jo.

Estic seguint un curs online amb la Celine d’Entreartistes, es diu “Il etait une foi MOI”   aquest mes  ja s’acaba i jo vaig retrasadíssima. Es tracta de fer Layout sobre la nostra infantessa  i els nostres sentiments.

Cada setmana ens proposen de fer dos layouts on el tema principal som nosaltres mateixes,la nostra infantessa.

Aquí us deixo el primer que jo he fet, encara me’n falten un munt per crear, ja tinc  les fotos triades i escanejades però no m’acabo de decidir amb els papers d’scrap.

En aquest cas  es tractava de recordar la classe de l’escola, els papers que he triat son un d’October afternoon i un altre kraft amb números de My mind’s eye, algunes decoracions també d’October i com gairebé sempre una mica de gesso.

Uff em queden molts layots per posar-me al dia, ja us els aniré mostrant

Bona setmana!!!

Una resposta a “Hi havia una vegada, Jo.”

Els comentaris estan tancats.