Categories
Scrapbooking

La Tardor ha arribat!!!

Els papers d’Octubre de l’ Annabel de la Srta Glez  em van encantar i  els vaig imprimir a casa ràpidament.

El que ja no ha estat tant ràpid ha estat la creació d’un Layout per el repte de tardor que ens proposa la Srta Glez.

La foto la tenia preparadíssima, ho tenia claríssim quina fer servir, el que ja no tenia tant clar, era si fer servir tots els papers de tardor o no, al final no els he fet servir tots, i com sempre no he fet ni una foto del procés de creació. Però us puc dir, que a part dels papers, he fet servir uns sobrets , uns tags paper Kraft, també una blonda i unes perletes roses.

Be en resum, aquí teniu la pàgina i espero que us agradi, ja estic esperant en candeletes els nous papers dissenyats per la Annabel!!!

 

Bona setmana!!!

 

5 respostes a “La Tardor ha arribat!!!”

Ei! M’encanta aquest LO, la veritat és que els papers que dissenya LaSrtaGlez són molt macos, jo també m’he animat a participar-hi, qui s’hi resisteix!

Salutacions,

Els comentaris estan tancats.