Categories
Project life

Project life setmanes 40 i 41.

La recta final del any , hem entrat al novembre i queden poques setmanes per acabar l’any,  només 7 setmanes!!! Que ràpid  passa el temps!!!

m’estic intentant posa  al dia, ja vaig per la setmana 41, aquestes setmanes van ser especials  va ser l’aniversari del meu nebot , 6 anys no es fan cada dia!!! I també va ser la setmana que vaig participar en el curs que va impartir la Wilna Furstenberg http://www.wilnaf.com/  a Barcelona.

Aquest cop no he fet servir gaires papers tenia tantes fotos per recordar…

Aquí us deixo unes quantes pàgines..

Bon cap de setmana!!!

Una resposta a “Project life setmanes 40 i 41.”

Veig que vas per l’octubre…ho portes molt bé!!!. I si, el temps va molt ràpid!!!…Aviat el Nadal…si hi penso em donarà un “tabardillo”!!!jajajajaja
Petonets i bon cap de setmana!

Charo

Els comentaris estan tancats.