Categories
Mirades al món Scrapbooking

Little Guide.

Ho tenia pendent des de  ja fa un any. Quan vaig tornar de Londres em vaig fer una petita guía de coses que m’agraden d’allà , mes que res per recordar-ho i no fer lo típic de perdre totes les targetes que vas recollint al llarg del viatge.

La idea era anotar en una llibreteta petita  tot el que volia recordar a nivell de botigues, restaurants o simplement coses curioses , tot ven senzill apuntat i la decoració només amb algun washi i algun segell que em vaig comprar allí.

La finalitat es bàsicament pràctica i per tant el que interessa es que el contingut sigui informatiu.

Aquest dies l’he retrobat hi he aprofitat per fer-li unes fotos.

Quines ganes de tornar-hi!!!

Bona  setmana!!!

4 respostes a “Little Guide.”

Això està molt bé!!!…Londres té tantes coses boniques, tantes botigues, tants llocs per a recordar…I love London!!!jajaja
Petonets!

Charo

Els comentaris estan tancats.