Categories
Project life

Project life setmanes 42 a 45.

Estem arribant a final d’any i amb això al final del PL2013, encara no he decidit si l’any que bé ho tornaré a fer, és una mica esclau, no ens enganyem , però ara ja m’hi estic acostumant i a més a més tinc molt material encara per fer servir.

Aquí us deixo unes setmanes d’Octubre i Novembre , algunes amb més activitat i d’altres com la 45 amb menys i per tant nomes vaig fer una pàgina.

 

Crec que el plantejament de l’any 2014 serà  amb una pàgina per setmana, o be un Layout o algunes amb fundes múltiples , buff tinc una mica d’embolic  al cap.

Bona setmana!!!

2 respostes a “Project life setmanes 42 a 45.”

M’encanta el teu project life!! Te molts detalls. La veritat es que per a qui no li solen passar moltes coses (o no tens petits com es el meu cas) fer dues cares per setmana es molt complicat. En el meu una vegada vaig acabar amb les fundes que veníem amb el àlbum, les següents les vaig comprar de 12×12 i ho vaig fer tipo LO. Mes divertit i no cansa.
M’encataria seguir veien el teu PL el pròxim any, es preciosos!!

La veritat es que tampoc em passen massa coses,es una manera de de anar-se fitxant en les petites coses del dia a dia. Jo tampoc tinc nens, pero tinc nebots i sempre son molt agraïts de cara al preoject!!!

Els comentaris estan tancats.