Categories
Scrapbooking

Un Layout en Chalk.

Potser m’estic complicant la vida però és que ja no em puc aguantar, estic una mica farta de veure coses d’scrap que son autentiques copies de pàgines  d’altre gent i que consti que inspirar-se o fer un scraplift a algú no es cap pecat però la gracia està e dir a qui li fas el tribut i no atribuir-se el mèrit a un mateix.

Fet aquest petit parèntesi o aclariment, avui us vull mostrar un Layout que ja vaig fer fa temps però no us l’havia mostrat , es tracta d’un scraplift de un treball de Wilna Furstenberg aqui el teniu, jo em vaig inspirar totalment en el seu Layout.

Aqui teniu el resultat de la meva inspiració , espero que us hagi agradat.

Bon cap de setmana!!!

3 respostes a “Un Layout en Chalk.”

T’ha quedat genial Cristina!! I AAAi quanta raó tens guapa!! Jo tb em canso de la gent copiona, aprofitada, poc respectuosa i que es volen atibuir talents que no tenen a costa del treball dels demés, però bé, en realitat és tristíssim que no siguin capaços de crear res per si mateixos i sobretot que no siguin capaços de reconèixer-ho. Un petó fort bonica! Aniràs a Sitges??

Tothom hauria de reconeixer les seves deviltats, tampoc costa tant. Crec que si que podre pasar una estoneta per Sitges

HOla!!!
buf, sí quina mandra fa que la gent es dediqui a copiar, han pensat lo xulo que és crear una cosa tu sol, des de cero? és quasi màgic!!! és una llàstima que hi hagi gent que no vulgui experimentar aquesta sensació 🙁
per cert, maquissim el LO!!
petons

Els comentaris estan tancats.