Categories
DIY & Crafts

Quin gran descobriment.

Avui  vull que descobriu una cosa totalment diferent al que acostumo a ensenyar des del meu bloc, vull que coneixeu les paneres de fusta que fa un artesà de les terres d’Urgell, la veritat és que em tenen enamorada i crec que tenen moltes utilitats , a part de la més típica que seria per posar-hi fruita o llanes , en el meu cas he pensat que hi posaria els sprays de tinta , per tenir-los ben a mà al damunt de la taula per tenir-les ben  a mà i per que no ,com a decoració , quan m’arribi la meva ja li faré una foto amb les tintes a sobre.

Cada model és únic i irrepetible, no n’hi ha dos d’iguals , a les fotos podeu veure les dues que ara mateix estan disponibles, però no tardarà en tenir-ne alguna més, també treballa per encàrrec , si teniu alguna petició especial , només cal que m’envieu un correu .

Que passeu un bon cap de setmana!!!

3 respostes a “Quin gran descobriment.”

Els comentaris estan tancats.