Categories
Scrapbooking

Diari de Provença.

Vaig recordar les fotos de setmana Santa , encara no els hi havia fet cap àlbum.

Vaig començar l’àlbum pensant que no seria gaire gruixut, l’objectiu era fer-lo amb pàgines grans de 20x 20cms i així posar-hi més d’una foto i no fer gaires pàgines, la veritat és que al final s’ha convertit en un àlbum gruixudet.

Les úniques  coses que tenia clares al començar l’àlbum eren que volia fer servir  els meus segells nous de Melimelo Studio,  les decoracions de fusta i les xapetes  de la Gigi et moi  i també que la enquadernació seria amb espiral , ja que volia estrenar la meva nova Chinch.

Amb aquestes premisses vaig començar a pensar quins papers faria servir i vaig decidir fer una barreja de col·leccions i marques , al cap i a la fi sempre m’agradat combinar papers de diferents col·leccions alguns papers Studio Callico ,de la col·lecció wanderlust , snippets, printshop, alguna pàgina de la col·lecció cut and paste , papers de  Dear Lizzy de Day dreamer i alguns papers basics que he decorat amb stencils i sprays  i algun altre que no se d’on els he tret.

Després d’aquest introducció tant tècnica , us ensenyo algunes pàgines, m’agradat especialment fer unes petites cròniques dels dies de vacances en unes fitxes quadricules que precisament em vaig comprar a la Provença, en una papereria qualsevol , també he incorporat en alguna pàgina i al final del àlbum uns sobres kraft , també de papereria, decorats amb segells Melimelo Studio .

Bueno si heu arribat fins aquí,  felicitats, com m’enrotllo de vegades ehh!!!

Que passeu una bona setmana!!!

17 respostes a “Diari de Provença.”

Molta sort, Cristina!!!. M’ha agradat molt el àlbum!!!!!. I espero que la Cinch t’agradi…és la millor màquina per a mi!!!
Petonets!

charo

Gracias Cristina por compartir tu proyecto. Me encanta el uso que haces de este set de sellos, incorporando los dibujitos en tu crónica y sustituyendo las palabras por los diseños a modo de rebus. Es genial!

Ja saps que a mi els colors clarets m’ agraden, així que el trobo preciós, m’ encanta la forma en has fet la crònica, sobre les quadrícules pero afegint segells i alfabets, sembe més un diari que un àlbum i això m’ encanta!!
Molta sort!!!!

De moment la Cinch m’està agradant molt, gràcies Charo estic amb els dits creuats!!!!

EStoy muy contenta de que te guste el uso que les estoy dando , la verdad es que me encantan tus sellos!!!!

Gràcies per desitja-me sort, i gràcies per tots els teus comentaris!!!

Bon dia Cristina!!!!
Quin diari més clean que t’has fet i què bé que hi queden les fustetes, pol dió!!!! Moltíssimes gràcies 😉
I molta sort també amb el CT de Scrapaddictes!!!!! ^_*
Comparteixo ara mateix a la meva pàgina de facebook, pa’ l’àlbum que se va!

Un petó

Els comentaris estan tancats.