Categories
Project life

Project life, unes setmanetes.

Nova entrega del meu project life, aquestes últimes setmanes he estat a punt de desistir, cada cop em costa més  trobar coses interesants i dignes de ser recordades al PL2014, però sempre m’autoimposo trobar alguna cosa per scrapejar .

Aquestes últimes setmanes del 23 d’abril fins el 11 de maig son les que us vull mostrar en aquesta entrada.

La primera setmana està dominada per Sant Jordi i la Fira de Handmade festival a Barcelona , a la part del handmade he decidit posar-hi el mapa de expositors i algunes  targetes dels descobriments que allí vaig fer, és una bona manera de recordar-ho i tenir-ho ben guardat.

La següent setmana bàsicament està dedicada al meu aniversari i les coses que vaig fer aquell dia.

La setmana del 5 al 11 de maig, es variadeta , però tot està fet amb targetes del project life de becky higgins i de les targetes quadrades de we ‘r memory keeping, encara me’n queden moltes i ara he decidit fer-les servir sempre que sigui possible.

Espero que us agradi i que passeu una bona setmana!!!!