Categories
DIY & Crafts Mirades al món

Stortorget.

Una nova mostra de la última tècnica que he  apres a les meves classes de dibuix.

Ara m’he proposat aprendre a fer un esquetx simplement amb un boli i després donar-li una mica de color amb aquarel·les, no cal que sigui perfecte només un petit esbós.

En aquest cas vaig partir de una fotografia de la plaça Stortorget de Estocolm al ben mig del casc antic , el Gamla stan, aquest barri em va enamorar, passejar pels seus carrers i quan ja estàs cansat simplement asseure’s en un banc en aquesta plaça, a veure passar la gent i el temps, com m’agrada observar el moviment de la ciutat!!!

Bufff vaja rollo us he escrit, be anem al que interessa aquí us deixo unes fotos de l’evolució d’aquest dibuix.

Espero que us hagi agradat , que passeu un bon cap de Setmana!!!

4 respostes a “Stortorget.”

Els comentaris estan tancats.