Categories
Scrapbooking

Que ràpid passa el temps.

No crec que sigui un gran descobriment el títol del post , no? Passen els dies , els mesos i no te’n adones i ja ha passat un any, a que ve tant de control del temps?, doncs a que aquest àlbum que avui us mostro el va fer la meva germana Montse de les vacances que va fer amb la seva família l’estiu de l’any passat , i no us l’havia mostrat, crec  que val la pena que el veieu.

Es tracta d’ un àlbum amb una enquadernació cosida amb dos blocs, però se’n poden posar els que vulguis, només cal fer el llom del àlbum més gruixut.

Els papers que va fer servir , son de diferents col·leccions , però destaca la col·lecció Candela de Mr Wonderful, a les pàgines els protagonistes son els seus nens , per tant les fotos tenen un gran protagonisme tot hi que n’hi ha algunes sense fotos , també fa servir targetes del project life i alfabets de diferents mides i colors.

Us deixo algunes pàgines per que us en feu una idea.

Que passeu una bona setmana!!!

Una resposta a “Que ràpid passa el temps.”

Els comentaris estan tancats.