Categories
Project life

Ganes de color.

El Juliol va començar amb una mica de caloreta i per això ja em van venir ganes de fer unes pàgines de Project amb més color, el project em serveix molt per revisar tot el que he fet i destriar el que és mes important per mi en aquell moment, un bon exercici de síntesi .

La primera setmana està molt marcada pel festival paupaterres i la preparació de tot el material , aquesta setmana te molt poques fotos i bàsicament les targetes del project em serveixen de base tipogràfica, he fet servir moltes restes d’alfabets diferents i la veritat es que m’agrada molt el resultat. 

La segona setmana , no van haver-hi massa esdeveniments , és per això que la vaig aprofitar per posar les fotos de una sessió de fotos improvisada amb els meus nebots, de la doble pàgina , la segona part es una mena de colage amb papers dolços que son els preferits de la nena.

La tercera setmana , té com a fet més remarcable el taller amb la Stephanie Bryan , del que ja us vaig parlar aquí  , només vaig fer una plana de project, i no calen més paraules. 

La última setmana de juliol ,comencen les nostres vacances d’estiu d’aquest any, protagonisme compartit de les fotos i les targetes del project, en aquest cas no he fet una pàgina doble , ja que només els últims dies de la setmana son remarcables , per mi.

Aqui teniu unes fotos.

Passeu una bona setmana!!!