Molts Kilòmetres, moltes experiències.

4 set

Les nostres vacances ja fa dies que s’ha acabat , però encara tenim a la retina les imatges i les experiències viscudes, buff que nostàlgica m’he posat, si només fa unes setmanes que hem tornat de nou a casa.

Ara estic classificant  i ordenant les fotografies i els records que hem portat de aquests dies de viatge. Les que hem seguiu per instagram   ja n’haureu vist algunes .

Hem estat passejant per Europa , però ens ha agradat especialment la ciutat de Viena, jo hi havia estat ja fa anys , en un viatge d’aquells organitzats que vas a tope per la ciutat i no pots apreciar res, aquesta vegada ens ho hem agafat amb més calma i jo particularment he redescobert la ciutat, passejades , museus , palaus , cinema a la fresca a les nits ,tot junt ha fet que ens sentíssim com a casa.

Algunes fotos de mostra

Pero “Tornar sempre es la millor part de l’aventura “ com diu una cançó.

Que passeu una bona setmana!!!

2 Responses to “Molts Kilòmetres, moltes experiències.”

  1. Raquel Reyes 4 setembre 2014 at 8:20 am #

    Unes fotos molt estupendeeees !!! Nosaltres vam estar ara fa uisss anys anys i també em vaig enamorar !!! És una ciutat a la que tinc clar que vull tornar !!!

    Petonets

  2. ideacat 16 setembre 2014 at 5:19 pm #

    Moltes gracies Raquel!!!

-->