Troballes a la República Checa.

18 set

Al estiu com ja vaig explicar hem estat voltant per mig Europa, uns dies van estar a Praga i en un dels nostres passejos van descobrir una botiga de càmeres de Fotografia antigues, era el paradís, al entrar no vaig poder resistir els meus impulsos consumistes i vaig haver de comprar algunes càmeres.

Una es aquesta, de fabricació soviètica, com sempre he investigat a posteriori i he descobert que es tracta d’una càmera dels anys 70 molt comú llavors, crec que funciona , jo li he posat un carret a veure que en surt!!! Resulta que te un fotòmetre de seleni hi tot!!!

Un altre es aquesta de Baquelita la Hama export Modell p56, una càmera de fabricació Alemanya del 1956. També em va sorprendre el seu origen.

Però la joia de la corona es aquesta Flexaret IV de fabricació txeca, no estava segura que funciones però resulta que si , ja li he posat un carret de 120 . Sempre havia volgut tenir una càmera TLR (twin lens reflex), també a posteriori he descobert que es una càmera dels anys 50 de Txecoslovaquia i estic encantada.

Ara només queda fer-les servir i a veure si els resultats son , com a mínim correctes, no demano mes.

Que passeu una bona setmana!!!!

5 Responses to “Troballes a la República Checa.”

 1. Maria 18 setembre 2014 at 12:47 pm #

  Anda que no molen!!!! tinc ganes de veure quines fotos surten d’aquí!!!! 😉

 2. charo 18 setembre 2014 at 12:48 pm #

  Quines troballes més boniques!. Ja ens diràs si surten bé les fotos!!!
  Petonets!

  Charo

 3. cristina 18 setembre 2014 at 1:11 pm #

  Hi mira que n’hi havien un munt , no sabia quines triar!!!

 4. cristina 18 setembre 2014 at 1:12 pm #

  Si surt bé alguna ja la publicare al bloc, Charo!!! Gracies pels comentaris!!!

Trackbacks and Pingbacks

 1. Les llistes estan de moda. | idea.cat - 30 setembre 2014

  […] 3-Fer fotos amb alguna de les càmeres que vaig porta aquest estiu de Praga i que us vaig ensenyar aquí. […]

-->