Categories
Project life

Que lluny queda l’agost.

Que lluny queda ja l’agost, però fins ara no he seguit amb el project life, que la veritat es que s’ha de tenir moral per continuar-lo, la meva vida no es ni de llarg tant interessant com per omplir una pàgina cada setmana.

Aquesta setmana d’agost correspon a la setmana del 15 d’agost en que es celebra la festa major del meu barri , Gràcia, els carrers son espectaculars i aquest any la pluja els va respectar bastant.

A Les pàgines d’aquesta setmana les protagonistes son les fotos i la portada del programa de la festa, aquest any em va agradar especialment, alguna targeta de project i poca cosa mes.

La següent setmana , mes festes estiuenques i aquest cop un major protagonisme del color i les targetes del project i també he fet servir restes de papers i alfabets de la famosa caixa de trossets que de ben segur tenim totes.

I ja arribo a la última setmana d’agost, una combinació de targetes i fots , una setmana centrada bàsicament en el cap de setmana de la fira d’scrap de Sant Feliu , on com els últims anys hi vaig anar.

I aquí dono per acabat l’agost, espero que el setembre encara continuï amb el project life, suposo que si !!!

Que passeu una bona setmana!!!!

2 respostes a “Que lluny queda l’agost.”

Els comentaris estan tancats.