Categories
Scrapbooking

Buscant noves idees.

He d’admetre que m’agrada pensar en fer noves coses, nous projectes i no sempre fer els típics minis o layouts d’scrap, és per això que vaig fer aquesta llibreta de viatge, fa un temps que la vaig fer, però encara no us l’havia ensenyat.

És una senzilla llibreta amb anelles , per que sigui més fàcil afegir o treure fulls, els fulls estan fets amb fitxes d’oficina , i els separadors son proves que després també he fet servir per altres àlbums.

La tapa de la llibreta està feta a mb un paper d’october afternoon, vaig creure que el tema fotos lligava perfectament amb una llibreta de viatges.

Un dels separadors m’agrada especialment, esta fet amb washitapes i a sobre vaig estampar un segell , en aquest cas la Tour Eiffel , és molt senzill però no em canso de fer servir aquesta tècnica.

Els altres separadors estan fets amb cartró corrugat, papers, segells , washistapes, tot combinat, sense més complicació.

Que passeu una bona setmana!!!

Una resposta a “Buscant noves idees.”

Els comentaris estan tancats.