Hello.

20 nov

El passat dissabte dia 15 vaig fer un taller d’iniciació d’scrapbooking al Calaix de l’Avia  de Castellbisbal.

Va ser un mati força entretingut i divertit, on unes quantes artistes van aprendre a fer el seu primer mini àlbum d’scrapbooking, totes ens ho vam passar molt bé, jo explicant la màgia de l’embossing, encara recordo el primer cop que jo ho vaig veure, i totes fent servir la bigshot.

El mati va començar ben d’hora i totes van venir molt il·lusionades, sense més preàmbuls ens vam anar per feina i vàrem començar a retallar els papers de la col·lecció stitched  de l’Amy Tangerine.

Com sempre no vaig fer gaires fotos, estava tan enfeinada que no vaig tenir temps.

Però lo millor de tot va ser donar a conèixer l’scrap a nova gent i també conèixer-les a totes elles, espero que no sigui l’ultima vegada que les vegi ja que pròximament ja tinc preparat un nou taller pel Calaix de l’avia.

Que acabeu de passar una bona setmana!!!

3 Responses to “Hello.”

 1. montse 20 novembre 2014 at 12:58 pm #

  ens va passar el matí volant!!!

 2. charo 20 novembre 2014 at 2:00 pm #

  Molt guai!!!. Me n’alegro molt per tu!. El millor és compartir l’scrap i que la gent surti contenta (això no està pagat amb res!!!)
  Petonets!

  Charo

 3. Sandra 21 novembre 2014 at 6:50 am #

  Ens ho vam passar genial!jo ja m’en eganxat!jeje

-->