Categories
Project life

Project life Octubre.

Aquestes son les últimes pàgines del project que he fet, algunes setmanes son més interesants i per tant he fet servir dues pàgines, altres tenen poc substancia i llavors només m’ha fet falta una fulla de project.

La primera setmana està marcada per l’aniversari del meu nebot , i la festeta que li vàrem fer. Les targetes del project son del core kit honey , ja fa temps que el tinc i encara em queden algunes targetes.

La setmana del 13 al 19 , les targetes estan barrejades, hi ha una mica de tots els kits que tinc per casa, molta foto i programes de mà del teatre i poca targeta.

La següent setmana només es d’una pàgina , poques coses interesants , les targetes i les fotos amb un clar predomini cromàtic del negre i el vermell.

La última setmana del mes es també curta, que poc interessant és la meva vida, aquesta setmana marcada pel cinema i el dibuix.

Que acabeu de passar una bona setmana!!!