Categories
Project life

Final del Project life 2014.

Les dues últimes setmanes del project life 2014, per fi acabo el 2014 un any una mica difícil de passar per mi , i amb moltes coses per oblidar, però repassant-lo també he vist que n’hi ha hagut de bones, és per això que val molt la pena ,per mi, fer el Project life, al remirar-lo és una manera de recordar coses que potser ja havies oblidat.

Aquestes setmanes podríem dir que son com el meu diària de Nadal resumit, ja que aquest any no he tingut gens de ganes de fer-lo.

La setmana que comença el 22 de desembre, el dia de la loteria i que no em va tocar, i continua amb els dies principals de les festes Nadalenques, poques targetes i moltes fotos, i les que no he pogut posar, te pinta que haure de fer algun mini àlbum !!!

I per fi els últims 3 dies de l’any  els hi he dedicat  una pàgina de 30 x 30 amb butxaquetes i un altre, la última que tenia!!! de les de butxaques de 10 x 10 .

El color predominant és el Rosa i colors pastels, qui m’ha vist i qui em veu, bastant equilibrat pel que fa a fotos i targetes. La última de targeta està dedicada al 2015 , amb la incògnita de si faré project del 2015 o no, de moment no l’he començat…

Que passeu una bona setmana!!!

4 respostes a “Final del Project life 2014.”

Gran feina!!! el PL requereix a part de creativitat, constància i has aconseguit les dues coses!!! Jo sería incapaç!!!
Espero que en el2015 la balança fagi un canvi i pesi molt més tot lo bo!!!

Enhorabuena!!Seguro que este año nuevo sera mejor!Ya veras como pronto te animas ha hacer el 2015!!Si eres una artista!!

Segur que també series capaç, Moltes gràcies pels teus comentaris!!!

Els comentaris estan tancats.