Categories
Project life

Ja queda poc.

Si ja queda poc per acabar el project life, estic convençuda que aquest mes de gener donaré per finiquitat el project life del 2014, tampoc vaig amb molt de retràs no?.

Les tres primeres setmanes de Desembre son les que us vull mostrar, el desembre és un mes molt lligat al Nadal i tots els dies son bastant atrafegats.

La primera setmana esta marcada principalment pels tallers de postals de Nadal que vam fer la meva germana i jo a Castellbisbal, les targetes del project que he fet servir son molt blanques i negres , amb una miqueta de groc.

Les lletres de la targeta amb les dates son de fusta, unes restes d’un alfabet que encara corre per casa.

La segona setmana te un domini clar del color turquesa, els alfabets i algun washi tape tenen el predomini cromàtic, molta escriptura i poca foto , i en aquest cas la no he fet servir dues fundes de 30 x 30 sinó que n’hi ha una amb tres butxaques de 10 x 10 molt indicades per les fotos d’instagram , Crec que és de les últimes fundes d’aquesta mida. Suposo que el pròxim any no compraré cap material de project life i aniré acabant amb les fundes que em queden per casa, aprofitant el que ja tinc.

La tercera setmana , ja te més papers Nadalencs , continuant amb el tema reaprofitament , son targetes de l’any passat i que encara me’n queda alguna , la veritat és que els packs de targetes condeixen molt.

Els colors predominants son els verds i vermells, una mica típic que voleu que us digui!!!

Que passeu una bona setmana!!!

2 respostes a “Ja queda poc.”

Els comentaris estan tancats.